قبل از اينکه به شما طرز تهيه پاي هلو و آناناس را آموزش دهم ابتدا لازم ميدانم که اول توضيح دهم پاي چيست؟ پاي، يک ظرف غذا پخته شدهاست که معمولاً با لايه خمير شيريني پوشش داده ميشود يا بهطور کامل از مواد شيريني ساخته ميشود. در واقع پاي، نوعي خوراک پيراشکي مانند است که از دو بخش تشکيل ميشود: يک بخش آن لايه خميري است و بخش ديگر موادي است که درون اين خمير قرار ميگيرد. پاي بر اساس لايه خود دستهبندي ميشود. پاي پُر (تک پوسته يا از پايين پوسته)، لايه خمير شيريني همانند ظرف شيرينيپزي در زير و مواد در بالاي لايه شيريني قرار ميگيرد و روي مواد غذايي، باز گذاشتهاست. اين نوع پايها را تارت مينامند. که بيشتر در پايهاي شيرين اينگونهاست. ولي يکي از معروفترين پايهاي شور مزه که فقط قسمت زيرش خمير دارد، پاي کيش ميباشد. |
درباره این سایت